Sorkunlu İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz: Ben değil, biz anlayışına sahip, toplum için üreten, öğrencilerin değerlerine sahip çıkan, toplumda itibar gören, insanları kucaklayan, hayat boyu öğrenmeyi hedef edinmiş ve bu hedefe ulaşmak için çalışan örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan ve benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Saatler: 08.30-13.50
Isınma: Sobalı
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sorkunluio.meb.k12.tr

Adres - Sorkunlu Köyü/Digor /KARS

Öğretim Şekli :Tekli

Adres - Sorkunlu Köyü/Digor /KARS

Ulaşım Ulaşım karayolu yolu ile yapılmaktadır. Köy yolu toprak yoldur.Köy servisleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Araç Sabah 07.00´de çıkıp akşam 17.00´de dönmekte ve köye gün içinde başka bir ulaşım aracı bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Digor ilçesine 10 km, il merkezine ise 50 km uzaklıkta olup ulaşım köy arabalarıyla sağlanmaktadır.